CIUDAD QUESADA – STOR ENEBOLIG I SENTRUM

Quesada, Alicante, Spania
410.000€

Detaljer

Oppdatert april 12, 2019 at 6:54 am

 • Bolig ID: 20542
 • Pris: 410.000€
 • Boligens areal: 303 m²
 • Tomtestørrelse: 758m²
 • Soverom: 5
 • Baderom: 4
 • Garasje: 1
 • Eiendomsskatt: 566€
 • Byggeår: 1997

Beskrivelse

Dette er en stor flott familiebolig med beliggenhet rett ved den norske skolen i Ciudad Quesada. Boligen går over 3 etasjer, og har hele 5 soverom, 4 bad og 1 toalett. Meget god standard, og sentralvarme på oljefyring.

Det er parkering på tomt med elektrisk carport, og egen inngang med intercom-system. Begge innganger fører deg til en romslig hage som inkluderer palmer, banantrær og frukttrær. Hagen har vanning system, flere sitteplasser og en dekorativ fontene og pen natt belysning.

Det private svømmebassenget på 9x4m har flerfarget LED-lys som kan betjenes med fjernkontroll.
Ved siden av bassenget er et stort sommerhus som har doble glassdører, eget kjøkken og terrasse med uttrekkbar markise. Ved siden av sommerhuset er det en egen bygning som brukes til lagring av bassengutstyr og hagemøbler.
Utedusjen har varmt og kaldt vann.
Bak huset er det en stort komplett verksted med med stikkontakter og belysning.

Den store garasjen har en elektrisk dør. Inne i garasjen er det et eget rom til en 200 liter varmtvannstank (som sikrer at du aldri går tom for varmt vann). I garasjen er det også en oljetank på 2000 liter.

Første etasje består av ett dobbelt soverom og ett enkelt soverom. Det doble soverommet har aircon og takvifte, et fullt utstyrt bad og garderobeskap. Første etasje inneholder også eget komplett kjøkken med ny oppvaskmaskin og vaskemaskin, og en stue med aircondition og takvifte. Herifra er det en stor vinterhage, samt en terrasse på utsiden med markise. Fra denne etasjen er det innvendig trapp opp til neste etasje.

Andre etasje har garderobe, et fullt integrert kjøkken og vaskerom.
Her er det en stor vinterhage med morgensol, som brukes som spisestue. Her er også hovedinngangen til huset. Det er god størrelse på stuen som har vedpeis.
Denne etasjen inneholder også 2 store doble soverom, begge med garderober, og begge rom deler et stort familie bad med en moderne dusj og et stort badekar/jacuzzi.

I tredje etasje er det et stort dobbelt soverom med takvifte, hjørne garderobe og en dør som fører til den enorme takterrassen med sin fantastiske utsikt. Dette soverommet har eget bad.

Denne villaen ligger med kun 2-minutters spasertur fra sentrum og den norske skolen.
Ciudad Quesada kan tilby minigolf, bowling, apotek legesenter, butikker, barer, restauranter, vannpark, tennisbaner, idrettsanlegg og den fantastiske La Marquesa golfbanen.
De vakre strendene Guardamar ligger med bare 10-minutters kjøretur unna. Nærmeste flyplasser: Murcia, 25 minutter. Alicante, 35 minutter.

Boligens egenskaper:
– Sentralvarme
– Alarm
– Privat svømmebasseng på 9x4m
– Utekjøkken
– Utestue
– Utedusj med varm vann
– Vaskerom
– Stor takterrasse
– Mulighet for Fiber
– Takvifter
– Vanningsanlegg i hage
– Stort verksted
– Aircondition
– Ingen innsyn i hage

 • Adresse: CENTER OF CIUDAD QUESADA
 • By: Ciudad Quesada, Costa Blanca Sør
 • Postkode: 03170
 • Land: Spain

Kontaktinformasjon

Linda Haugsdal
Linda Haugsdal
+34 696 884 128 / +47 485 11 149
Facebook

Spørsmål om denne boligen